-18%
,

Slušalke Logitech Zone Wireless Bluetooth (981-000914)


Slušalke Logitech Zone Wireless Bluetooth (981-000914)

233,05  285,95 

Slušalke Logitech Zone Wireless Bluetooth (981-000914)
Logitech Zone Wireless in Zone Wireless Plus
Slušalke Bluetooth, ki vam omogočajo delo res kjer koli, z odličnim zvokom, mikrofonom z izklopom zvoka in brezžičnim polnjenjem Qi.

USTVARJAJTE VEČ IZ VSAKEGA DELOVNEGA OKOLJA
Prevzemite nadzor nad svojim akustičnim okoljem z Zone Wireless, posebej zasnovanimi slušalkami Bluetooth za zasebno komunikacijo in sodelovanje v zasedenem delovnem okolju. Zone Wireless Plus se prek osrednjega sprejemnika poveže z do šestimi brezžičnimi perifernimi napravami Logitech Unifying.

Boljši fokus. Ostanite osredotočeni.
Ko delate od doma, je težko ostati osredotočen. Z aktivnim filtriranjem hrupa za zmanjšanje motečega hrupa iz okolja vam brezžične slušalke Zone Wireless omogočajo, da se bolj osredotočite na svoje naloge in opravite več dela. V morju motečega vsakodnevnega hrupa tvori vaš osebni otok miru. Še vedno ste v istem delovnem okolju, vendar imate zdaj nadzor nad svojo osebno zvočno izkušnjo.

Odlično za glasbo in pogovor
Privoščite si intenzivno zvočno izkušnjo ob poslušanju glasbe. Zvočni inženirji Logitech so že desetletja specializirani za optimizacijo zvoka slušalk in z Zone Wireless lahko uživate v impresivnih rezultatih, medtem ko poslušate svojo glasbo. Pri telefonskih klepetih in konferencah mikrofon za odpravljanje hrupa loči vaš glas od hrupa okoli vas za jasnejše pogovore. Kontrolnik stranskih tonov vam omogoča, da pravilno nastavite glasnost svojega glasu.

Certificirano za Microsoftove ekipe
Začnite sestanek Microsoft Teams in odgovorite na klic v Teams z enim dotikom. Ali pa dolgo pritisnite za dostop do glasovnih funkcij Cortana. To je res tako enostavno. Zone Wireless je certificiran za Teams, kar zagotavlja brezhibno zvočno izkušnjo v pogovorih, konferenčnih klicih in video konferencah Teams. Različica Teams Zone Wireless prav tako v celoti podpira Skype za podjetja. S pravo opremo lahko učinkovito delate v odprtih pisarnah, doma in drugje.

Nezapletene kontrole. Enostaven za uporabo.
Zone Wireless ponuja preprost in intuitiven uporabniški vmesnik s funkcijami za prilagajanje glasnosti, predvajanje/začasno ustavitev glasbe in opravljanje/prekinitev klicev. Na nosilcu mikrofona je stikalo za izklop zvoka, gumbi pa vam omogočajo vklop, aktivno odpravljanje hrupa in brezžično seznanjanje Bluetooth. Brezžične slušalke Zone podpirajo brezžično polnjenje Qi in vključuje aplikacijo za enostavno nastavitev in nadzor funkcij slušalk, kot so nastavitev stranskih tonov in profili EQ.

Udobje ves dan
Zone Wireless je namensko izdelan za vsakodnevno, celodnevno uporabo. Naglavni trak, obložen s silikonom, je lahek in ima ravno pravo kompresijsko razmerje za izjemno udobno prileganje, zaradi katerega pozabite, da nosite visoko zmogljive slušalke. Ušesne blazinice iz mehkega usnja so zaščitne in zračne, tako da se ne pregrejete. Brezžične slušalke Zone takoj dušijo zvok, takoj ko jih namestite, zložljiva oblika pa omogoča enostavno shranjevanje, ko jih snamete.

Povežite se z več napravami
Zasnovan za mobilno delovno silo, se lahko Zone Wireless brezžično poveže z računalnikom, tablico in pametnim telefonom hkrati ter nemoteno preklaplja med povezanimi napravami. Zahvaljujoč brezžičnemu dosegu 30 metrov se lahko prosto premikate brez prekinitve povezave. Preklapljajte med klici, video konferencami, glasbo in splošno izolacijo hrupa skozi ves dan – vse z istimi slušalkami in odličnim zvokom.

Central Unifying + zvočni sprejemnik
Slušalke Zone Wireless Plus lahko uporabljate z do šestimi drugimi brezžičnimi izdelki Logitech Unifying, ki so povezani prek istega sprejemnika USB. Ta en sam sprejemnik se priključi na vrata USB-A vašega računalnika; zagotavlja zanesljive povezave na razdalji do 10 metrov za miške in tipkovnice ter do 30 metrov za slušalke. Sprejemnik lahko pustite trajno priključenega, tako da ga nikoli ne boste zapravili ali izgubili. Ni vam več treba izbirati med slušalkami, miško ali drugo periferno napravo – zdaj jih lahko uporabljate vse hkrati.

Popoln nadzor z Logi Tune
Odprite mobilno aplikacijo Logi Tune na pametnem telefonu ali v Tune Desktop na vašem računalniku, da preprosto nastavite, nadzorujete in prilagodite brezžične slušalke Zone. Upravljajte izklop zvoka, ogled stanja napolnjenosti, prilagajanje nastavitev stranskih tonov in prilagajanje 5-pasovnih EQ kontrole (ali izberite eno od prednastavitev po meri) na elegantni, intuitivni armaturni plošči. Naj bodo vaše slušalke posodobljene tako, da prenesete najnovejšo programsko opremo prek mobilne ali namizne aplikacije.

PRIPRAVLJENO ZA UPORABO
Univerzalno združljiv za uporabo s priljubljenimi telefonskimi aplikacijami na skoraj vseh platformah in operacijskih sistemih. Poslovni certifikati vključujejo Microsoft Teams in Skype for Business, certificiran za Google Meet in Voice, združljiv z vgrajenimi možnostmi za izklop zvoka za Zoom, deluje z drugimi priljubljenimi aplikacijami, kot so Cisco Jabber, BlueJeans in GoToMeeting za združljivost in brezhibno integracijo v delovno okolje.

Ključne funkcije
Splošno
Vrsta izdelka Slušalke
Slog nošenja Naglavni trak
Priporočena uporaba Pisarna/klicni center
Tehnologija prenosa Brezžična
Brezžični doseg 30 m
Položaj zvočnika slušalk Na ušesu
Frekvenca slušalk 30–13000 Hz
Vrsta mikrofona Bom
Frekvenca mikrofona 85 – 20000 Hz
Orientacija vgrajenega mikrofona Vsesmerna
Tehnologija baterije Litijev polimer (LiPo)
Življenjska doba baterije 16 h
Zmogljivost baterije 400 mAh
Dolge podrobnosti
Vrata in vmesniki
Tehnologija prenosa Brezžična
3,5 mm vrata Ne
Povezljivost USB Ne
Bluetooth Da
Bluetooth različica 5.0
Brezžični doseg 30 m
Storitve
Vrsta izdelka Slušalke
Slog nošenja Naglavni trak
Priporočena uporaba Pisarna/klicni center
Vrsta slušalk Binauralna
Barva izdelka Grafit
Zložljivo Da
Dolžina kabla 1,3 m
Mikrofon
Vrsta mikrofona Bom
Frekvenca mikrofona 85 – 20000 Hz
Aktivno odpravljanje hrupa Da
Usmeritev vgrajenega mikrofona Vsesmerna
Baterija
Na baterije Da
Tehnologija baterije Litijev polimer (LiPo)
Življenjska doba baterije 16 h
Zmogljivost baterije 400 mAh
Čas polnjenja baterije 2 h
Zmogljivost baterije (vatne ure) 1,44 Wh
Število podprtih baterij 1
Brezžično polnjenje Da
Slušalke
Položaj zvočnika slušalk Na ušesu
Frekvenca slušalk 30–13000 Hz
Teža in mere
Širina 176,7 mm
Globina 70,7 mm
Višina 174,7 mm
Teža 180,8 g
Obseg dobave
Priložen sprejemnik Da
Povezava brezžičnega sprejemnika USB Type-A
Priloženi kabli USB Type-A do USB Type-C
Štetje 1
Druge funkcije
Število vključenih baterij 1 kos
Podatki o embalaži
Širina embalaže 185 mm
Globina embalaže 232 mm
Višina paketa 81 mm
Teža paketa 458,7 g
Logistika
Širina škatle za pošiljanje 24,3 cm
Dolžina škatle za pošiljanje 33,1 cm
Višina škatle za pošiljanje 20,2 cm
Teža škatle za pošiljanje 2,25 kg

Garancija: 24 mesecev
Zaloga: da – 1 dan
Proizvajalec: Logitech

Šifra: 981-000914 Kategoriji: ,

Košarica

close